Ervaringen

Ik heb een jarenlange nare tijd achter me waardoor ik vastliep in denken en doen. Op advies ben ik de achterliggende maanden gecoacht vanuit de TotalBalance methode.
Elly, een betrokken persoon, heeft mij vanuit dit programma gecoacht. Zij geeft vertrouwen en denkt mee in het te doorlopen proces. Het mooie, praktijkgerichte programma haalde pijnlijke situaties naar boven, waarmee ik worstelde.

Door adviezen en het inzicht werd ik sterker, kon ik in moeilijke situaties mijn houding beter analyseren en gericht toepassen. Vanuit mijn christelijke overtuiging sluit dit programma aan bij mijn levenswijze. Het sterkte mijn geloofsvertrouwen dat, wat er ook in ons leven gebeurd, Hij er is, die in de diepte van ons leven meegaat. En dat Hij door hulp van betrokken mensen zoals Elly, ons uit ons isolement wil halen en ons vrijheid schenkt!

Herken je jezelf hierin? Maak dan een afspraak met Elly, een lieve en betrokken vrouw, die jou vanuit TotalBalance weer het mooie van leven met Hem wil helpen vinden.


Elly reikt met het programma van TotalBalance handvaten aan, waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te struikelen. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht. Vanaf het eerste moment kon ik mezelf zijn bij Elly. Elly is een betrokken vrouw die luistert, inleeft en er alles aan doet je te begrijpen. Als Christin ondersteunde ze mij om alles bij God te brengen. Positief de pluspunten opzoeken die er ook zeker zijn. Ik was mijzelf kwijt en was aan het overleven.

Elly is als coach zeer positief. Ze staat daadkrachtig voor haar visie en manier van werken. Bedankt Elly voor de onvoorwaardelijke steun!

Rietha

Aan de hand van de gesprekken bij Elly thuis en huiswerk dat ik elke keer mee kreeg doorliepen we het hele boek. Beginnend bij mijn jeugd tot anno nu. Elly is een fijne vrouw die een goed luisterend oor heeft, maar je ook heel oplossingsgericht kan helpen. Dit vond ik heel fijn. Deze methode is een verrijking van mijn leven. Ik kan het met het volgende voorbeeld omschrijven.

Als je een vaas hebt en deze helemaal volstopt met grote keien dat denk je dat hij vol is. Er past geen grote kei meer bij. Maar giet je er daarna fijn zand bij , dan zul je zien dat alle gaatjes door schudden en manoeuvreren opgevuld worden tot de rand toe. De grote keien zijn je ervaringen en mijlpalen in je leven tot nu toe. Het fijne zand zijn de gesprekken en handvaten die je mee krijgt en zo je leven opvullen en verrijken tot in de kleinste donkere hoekjes. Ja er zal soms geschud en gewroet moeten worden, maar alleen dan kom je in die hoekjes die het nodig hebben.
Heel waardevol. Ik raad het echt iedereen aan.

– Annet –


Elly heeft me in een serie Total Balance gesprekken geholpen om inzicht te krijgen in mezelf. Wat motiveert me, maar ook wat belemmert me om vrij te leven als de mens die God bedoelt en liefheeft. Het was leerzaam en helend.

André

Afgelopen periode heb ik meerdere keren met Elly gepraat. Elly is iemand die op een liefdevolle manier een helingsproces begeleid. Ze vraagt door, en ze spiegelt. Elly blijft zoeken naar heling, en doet dat op een rustige manier. Heel fijn om zo weer stapjes verder te komen. Dank!

– Christine –


– Wilt u ook een ervaring achterlaten? Gebruik het contactformulier