Ervaringen

Elly reikt met het programma van TotalBalance handvaten aan, waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te struikelen. Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht. Vanaf het eerste moment kon ik mezelf zijn bij Elly. Elly is een betrokken vrouw die luistert, inleeft en er alles aan doet je te begrijpen. Als Christin ondersteunde ze mij om alles bij God te brengen. Positief de pluspunten opzoeken die er ook zeker zijn. Ik was mijzelf kwijt en was aan het overleven.

Elly is als coach zeer positief. Ze staat daadkrachtig voor haar visie en manier van werken. Bedankt Elly voor de onvoorwaardelijke steun!

Rietha

Aan de hand van de gesprekken bij Elly thuis en huiswerk dat ik elke keer mee kreeg doorliepen we het hele boek. Beginnend bij mijn jeugd tot anno nu. Elly is een fijne vrouw die een goed luisterend oor heeft, maar je ook heel oplossingsgericht kan helpen. Dit vond ik heel fijn. Deze methode is een verrijking van mijn leven. Ik kan het met het volgende voorbeeld omschrijven.

Als je een vaas hebt en deze helemaal volstopt met grote keien dat denk je dat hij vol is. Er past geen grote kei meer bij. Maar giet je er daarna fijn zand bij , dan zul je zien dat alle gaatjes door schudden en manoeuvreren opgevuld worden tot de rand toe. De grote keien zijn je ervaringen en mijlpalen in je leven tot nu toe. Het fijne zand zijn de gesprekken en handvaten die je mee krijgt en zo je leven opvullen en verrijken tot in de kleinste donkere hoekjes. Ja er zal soms geschud en gewroet moeten worden, maar alleen dan kom je in die hoekjes die het nodig hebben.
Heel waardevol. Ik raad het echt iedereen aan.

– Annet –


Elly heeft me in een serie Total Balance gesprekken geholpen om inzicht te krijgen in mezelf. Wat motiveert me, maar ook wat belemmert me om vrij te leven als de mens die God bedoelt en liefheeft. Het was leerzaam en helend.

André

Afgelopen periode heb ik meerdere keren met Elly gepraat. Elly is iemand die op een liefdevolle manier een helingsproces begeleid. Ze vraagt door, en ze spiegelt. Elly blijft zoeken naar heling, en doet dat op een rustige manier. Heel fijn om zo weer stapjes verder te komen. Dank!

– Christine –


Bij Elly voelt het gelijk vertrouwd, en word ik in mijn waarde gelaten. Ze is erg goed in luisteren, en heeft een grote empathie. Tijdens de gesprekken pakt ze gelijk de oorzaak aan waarbij ze enorm goed is in aanmoedigen, zodat je stappen gaat maken. Met goed resultaat, waardoor ik me veel sterker ben gaan voelen! Coaching bij Elly kan ik zeker aanraden!

Anja

Het programma heeft weer balans in mijn leven gebracht. Elly liep liefdevol als een zus naast me in dit hele proces van verleden, heden en toekomst. Een lach, een traan, een bemoediging, een spiegel en niet veroordelend. Ze hield me telkens weer voor dat God te vertrouwen is en dat ik √°lles met Hem aankan, dwars door alle pijn en moeiten heen. Dit traject is heel waardevol geweest, een investering in mezelf, ook zeker de karakteranalysering en de liefdestalentest. Deze geven een duidelijk en helder inzicht in je persoonlijkheid. Ik heb weer energie en kijk positief de toekomst in, Elly, je bent goud waard!

– K.P. –


Doordat ik vast gelopen was in mijn dagelijks leven, ben ik op zoek gegaan naar een coach wat bij mij paste. Zo kwam ik met Elly in contact. Elly is een christencoach waar ik mij gelijk op mijn gemak bij voelde. Elly is een lieve oprechte vrouw die luistert en niet veroordelend is. Ze gaf mij veel handreikingen en hield mij met regelmaat een spiegel voor waardoor ik zelf tot nadenken werd gezet. Wie ben ik nou, waar sta ik in dit leven. Hoe heeft God het bedoeld om te genieten van alle mooie dingen die op ons pad komen. Vanuit Bijbels perspectief werkte Elly dit coachingtraject met mij af. Geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Hierdoor ben ik alleen nog maar sterker geworden. Keuzes maken die anders zo moeilijk waren. Een lach, een traan af en toe een zucht maar, het lukt mij weer. Ik heb weer balans kunnen vinden in de dagelijkse dingen om mij heen. Wat een vrij en blij gevoel is dat iedere dag. Scherven waren het maar genadegoud is nu mijn leven.
De kromme wegen zullen tot een rechte weg worden, en de oneffen tot effen wegen (Lukas 3:5).

Klazien

– Wilt u ook een ervaring achterlaten? Gebruik het contactformulier